brandstorpshembygdsgard.se – Allt om lokala föreningar och hembygdsgårdar

Snygga barnkläder för dagar på landet

Det är härligt med sommarlov, då kan barnen och tonåringar bara njuta, bada och vara ute på landet. Satsa på kläder som både är snygga och praktiska för sköna sommardagar.

Köp snygga barnkläder online

Finns det något bättre än att vara i sommarstugan, få vara ledig och bara umgås? Då vill både du och dina barn vara rätt klädda. Ha kläder för både slappa vardagar och när ni ska vara lite finare. På Kids Brand Store hittar du märken som Nike, Calvin Klein och Tommy Hilfiger. Både tonåringar och barn hittar garanterat kläder som de kommer att älska. Investera i jeans, shorts, extra badkläder och sköna sommarklänningar. Passa på att handla när Kids Brand Store har rea på sitt stora utbud.

Livet på landet

Det är bra för barn att få tillbringa en del av barndomen på landet. Det som är så skönt med att vara i sommarstugan är att det alltid finns någonting att göra, utan att det behöver vara stressigt. Som att gå till sjön och bada eller fixa iordning båten för att kunna fiska. Gå ut i jordgubbslandet och plocka solvarma jordgubbar. Baka en jordgubbstårta och bjuda släktingar och vänner på tårtkalas. För många familjer är livet i sommarstugan en möjlighet till närhet och att skapa fina familjeminnen.

Hembygden

Många svenskar har sin sommarstuga i någondera av föräldrarnas hembygd. Det är en skön känsla att veta var man kommer ifrån. Kunna besöka hembygdsgården och se hur folk bodde förr, träffa gamla släktingar och hålla kontakten med kusinerna. Idag är det vanligt att flera generationer har bott i en större stad, långt ifrån hembygden. Trots det så finns hembygden ändå i våra hjärtan. Sommarstugan som har gått i arv och som är en viktig del av livet. Det som också är skönt med att ha en hembygd är att man får en möjlighet att leva flera liv: det vanliga livet i stan och sedan även ett liv i sommarstugan på landet. Det berikar verkligen att inte bara ha ett sammanhang att leva i, utan flera. Intresset för hembygden, hembygdsgårdar och att flytta ut på landet har också blivit större i och med coronapandemin. Vi har upptäckt hur viktigt det är att ha en levande landsbygd. Det är även många som har valt att köpa fritidshus under de senaste åren, då det är tryggt att ha ett eget ställe ute på landet ifall något händer.