brandstorpshembygdsgard.se – Allt om lokala föreningar och hembygdsgårdar

Varsam städning av hembygdsgården

Kulturminnen såsom hembygdsgårdar och kanske även lokala föreningar kan behöva städas med omtanke. Speciellt om hembygdsgården har originalmålningar eller möbler från forntid. Att hålla rent är mycket viktigt, och städningen behöver ske professionellt och varsamt.

Miljösäkrad städning med Vardagsfrid

Det finns många städföretag som utför lokalvård samt städar bostäder. Ibland kan det vara svårt att veta vem som bäst kan städa hembygdsgården eller kulturarvet. Ett utmärkt tips är att anlita Vardagsfrid som är ett professionellt städföretag med tio års erfarenhet av de flesta sorters lokalvård, och framförallt erbjuder man miljösäkrade och varsamma metoder.

Det finns olika bokningsmöjligheter hos Vardagsfrid, allra enklast är det att boka tjänsten för återkommande veckostädning. En underhållsplan utarbetas där exempelvis golvvård, fönsterputsning, möbeltvätt och andra tjänster kan ingå efter behov. Vardagsfrid är mycket effektiva i sitt upplägg, vilket också gör att det blir kostnadseffektivt.

Svanenmärkning för miljön

Vardagsfrid arbetar efter en städmetod med Svanenmärkning och bedriver lokalvård med klimatpositiv eftersträvan. Hela företagsbeteendet faller tillbaka på ett löpande miljöarbete i alla val från papper till transporter och val av rengöringsmedel. En renare planet står i fokus, vilket gör att Vardagsfrid är ett utmärkt miljöval. Man väljer leverantörer utifrån sina värderingar och är måna om att det egna varumärkets värdering tydligt ska framgå.

Nöjda kunder

Kundbetygen är höga och kan läsas på RECO.se/vardagsfrid – där finns över 500 kundrekommendationer att ta del av. Vardagsfrid vill även påverka samhället genom att ta bort utanförskap och vara behjälpliga med integration av utrikesfödda personer. Att skapa sysselsättning är ett av de primära målen och man är ständigt på jakt efter människor som brinner för service. Den egna Städakademin utbildar de nya specialisterna på just de uppdrag som ska utföras, eller på nya processer. Vardagsfrid har en unik förmåga att värna om sin personal, vilket i sin tur skiner igenom i det utförda arbetet hos kunden.